MidtbyPsykologerne Skive

1
1

Hos Midtbypsykologerne er der plads til forskellighed, humor og udvikling. Det er vigtigt for os, at det er rart at komme hos MidtbyPsykologerne, og at der er en afslappet stemning omkring den terapeutiske proces. Vi har stor respekt for det enkelte individ og de problemstillinger, der ønskes bearbejdet.

 

Klinikken har ikke overenskomst med sygesikringen, og kan derfor ikke tage imod henvisninger fra privatpraktiserende læge. Derimod samarbejder MidtbyPsykologerne med sundhedsforsikringer, Danmark, psykologiske krisekorps samt de kommunale sagsbehandlere.

 

Aut. Cand. Psych. Gitte Winther er født i 1976. Uddannet Cand. Psych fra Aarhus Universitet i 2004 og autoriseret psykolog af Psykolognævnet i 2008. Påbegyndt specialistuddannelse inden for voksenområdet med fokus på den kognitive terapiretning. Medlem af Dansk Psykologforening samt SAKT (Selskab for adfærds- og kognitiv terapi).

 

På nuværende tidspunkt er der mellem 2-8 ugers ventetid på samtaler.

 

MidtbyPsykologerne i Skive ligger Nørregade 29A, st. Der er adgang direkte fra Nørregade (Gågaden). Der parkeres på parkeringspladsen bag REMA1000 eller ved AOF Skive.

 

Læs mere om Midtbypsykologerne i Silkeborg her.

 

 

Find vej