Dét siger andre

Jeg er kommet hos Gitte on-off i en periode på 5 år, hvor jeg har haft nogle udfordringer både privat og arbejdsmæssigt. Det har været et fristed for mig og et sted, hvor jeg har kunnet tale om de ting, som er svære at tale med andre om. Gitte har helt bestemt hjertet med i alt, hvad hun gør. Hun er opmuntrende, giver gode råd og gerne et kærligt spark bagi, når det er nødvendigt. Jeg har altid følt mig godt tilpas hos Gitte og er taget gladere og lettere hjem hver gang

Anita, 39 år

Hos Gitte er jeg altid blevet mødt. Mødt lige dér, hvor jeg er i mit liv. For når du træder ind ad døren hos Gitte, kan du mærke, at her er du velkommen. Der er hjemligt, og der er rart at være. I et terapiforløb hos Gitte er der plads til både grin og gråd. Lige så seriøs, professionel og dygtig Gitte er som psykolog, lige så varm og rummende er hun som menneske. Når jeg mistede håbet, så (op)bevarede Gitte det, hun passede og plejede det, hun gav det næring, og lige så stille såede hun det på ny i mig

Anne, 30 år

Gitte er ét af de mennesker, som er født med en speciel evne, noget man ikke kan læse i tykke bøger. Et specielt nærvær og evne til at være tilstede i nuet. Et menneske man kan vende alt med. Hun bruger sig selv og deler gerne ud af egne erfaringer – et perfekt uperfekt menneske, som jeg ville ønske var i min allernærmest omgangskreds.  
 
Hos Gitte flyver man i luftballon, ser på myretuer, samler diamanter og bliver opmærksom på sine sanser igen” 
 
Jeg har for første gang åbnet til det allerinderste – for et menneske jeg ikke kendte. Jeg har lært, hvad jeg vil og ikke vil. Jeg er blevet opmærksom på, hvad det er for egenskaber hos andre mennesker, som er vigtige for mig – og at det er ok vælge til og fra. At et sanselig og sårbart sind kan være en gave.

Githa, 52 år

Når man træder ind ad døren hos Gitte, mærker man med det samme en afslappet, behagelig og let stemning. En stemning, der gør det lettere at åbne op og være sig selv. Gitte er nem og ligetil at tale med. Jeg har haft angst og stress men fik hjælp, og det har hjulpet mig godt videre. Jeg ser nu flere muligheder og har aldrig følt mig stærkere.

Lone, 48 år

En meget positiv oplevelse, som hjalp mig til at acceptere mig selv og forstå, at mine mavefornemmelser og beslutninger var ok. Jeg troede før mine besøg hos Gitte, at jeg var dum og anderledes. 
 
Gitte åbnede mine øjne for, at jeg er et ok menneske, og at mine beslutninger om mit liv er fuldt acceptable, og at jeg ikke er et dårligt, dovent og ubrugeligt menneske. Gitte hjalp mig til at tage de rigtige beslutninger om mit liv. 
 
Jeg kørte med det ene ben i grøften, da jeg første gang var til møde hos Gitte. Jeg havde nogle normopfattelser, og hvis jeg ikke kunne leve op til dem, var jeg et dårligt menneske. Efterhånden fik jeg, med Gittes hjælp, taget fat om mit selvværd. Før mødet med Gitte, var det på et meget lavt niveau, men Gitte hjalp mig til at se og forstå, at det, jeg følte var godt for mig, også var godt for mig – jeg skulle bare turde tro på, at mine beslutninger var fuldt acceptable. Jeg havde nogle normopfattelser, og hvis jeg ikke kunne leve op til dem, var jeg et dårligt menneske. Gitte fik mig til at indse, at det netop VAR normopfattelser, som jeg ikke behøvede leve op til, da de ikke var gode for mig. Jeg lærte, at det ikke var mig, der var noget galt med, når jeg ikke kunne affinde mig med bl.a. arbejdsgiverens psykiske- og fysiske miljø. Kort sagt, så fik Gitte mig hevet op på det niveau, som alle mennesker burde leve på: Tro på dig selv, tro på, du er noget værd, tro på din mavefornemmelse, og glem alt om gamle normer, regler og indgroede tankemønstre. 
 
Det har været en enorm positiv oplevelse at være til behandling hos Gitte. Ikke nok med, at hun har reddet mit selvværd fra at gå helt ned, så har hun også været et fantastisk dejligt, imødekommende, glad og positivt menneske, og jeg følte mig straks godt tilpas i hendes selskab. Jeg glædede mig til hvert besøg, også selvom det kan være hårdt at få repareret på sit psykiske liv, fordi jeg vidste, at jeg fik det bedre efter hver gang

Else, 60 år